Behöver ni en installation av laddstolpe?

Är ni ett företaq eller en bostadsrättsförening som vill ha en installation av laddstolpe? Att installera laddstolpe kan vara smart, särskilt om det finns många elbilar i området. Ett bra företag som kan hjälpa er, det är Bright Elteknik. De har smarta och kompletta laddlösningar med:

  • Dynamisk lastbalansering
  • Betallösningar
  • Enkel administration

Hos detta företag kan ni då alltså få hjälp att installera en bra laddbox. De arbetar med två märken av laddboxar och dessa är Easee Charge och Zaptec Pro.

Installera laddstolpar

Om en installation av laddstolpe är vad ni behöver, så kan det vara smart att ta kontakt med Bright Elteknik. Hos dem finns det kraftiga stolpar, som tål det mesta. Dessa har de tillverkat själva av VKR-rör som dimensioneras efter faktiska förutsättningar.

En smart sak att lägga till för elbilsladdningen, det är en betallösning. En gemensam infrastruktur för detta är inte fel om ni är en BRF. Ni kan välja om laddstolpen i sig ska vara i garaget eller utomhus.

Installera en laddstolpe

Att installera en laddstolpe så att alla kan ladda upp sin elbil, det är smart. Med Bright Elteknik är det enkelt för ert företag, för er förening eller för er BRF att få en gemensam laddstolpe. Hos detta företaq går det även att få tag på laddboxar för hemmabruk med. Det eftersom de även erbjuder laddboxar för privatpersoner.

Just att ladda elbilen på rätt sätt är mycket viktigt! Det så att bilen i sig får rätt laddning, samt att det även är bra att låta bli det vanliga eluttaget.